zondag 9 mei 2010

NIEUW FOTOGALERIE



Hieronder een aantal foto's van de afgelopen dagen. De tekstreportage vind je weer daaronder. Scrollen, dus! Groeten van Peter en Gerard


6 opmerkingen:

  1. Ja, na zonneschijn komt ook vaak regen, maar gelukkig ook andersom!!! Er is beter weer voorspelt wat ik vanuit hier kan volgen dus dat is een goed vooruitzicht. Maar echte bikkels zoals jullie zijn.... laten zich toch niet kisten door wat regendagen!!!! Misschien wel een idee om de volgende keer op een regendag te vragen of de verwarming wel aan kan! Dan krijg je je spullen tenminste droog, maar ach die ervaring hebben jullie nu vast ook..... (En een föhn in de mouw stoppen is ook een idee zolang het niet in de fik vliegt, geloof niet dat ik dit thuis mocht :) ) Dan tussen door maar extra genieten van de mooie omgeving bij een zwak zonnetje voor nu en een mooie zonnetje voor later!

    Hou vol!

    Liefs Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik mis trouwens wel de barre weersfoto's.... zijn minder leuk voor nu, voor later is mijn ervaring wel een extra leuke toevoeging!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We leven met jullie mee. Afhankelijk van hoever jullie zullen doorrijden en van het weer is het vanaf vandaag mogelijk om de volgende hindernis te aanschouwen: De Pyreneeën. Een geweldig mooi gezicht als je voorbij Maubourguet de contouren kunt aanschouwen. Ik hoop dat het weer vandaag opklaart. Spanje komt in zicht. Laat je niet van de wijs brengen. Ook die hindernis kunnen jullie aan. Zeker nu je al zover bent gekomen. Blijf vooral genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou, het moet een behoorlijk weertje zijn geweest! Het was zelfs even op het ochtend-nieuws van de week. Ontzettend knap dat jullie nog zo hebben kunnen doortrappen, hulde!

    Gr,
    Raymond

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Eugène en Saskia11 mei 2010 om 01:24

    Hoi Peter en Gerard,

    Wij volgen jullie al vanaf het begin (ik via internet en Eugène via mijn mondelinge verslag daarvan). Diepe bewondering voor jullie. Ik, als mooi weer fietser, vind het al een prestatie als ik 'de berg' weer beklommen heb en thuis ben. Wat een avontuur, geweldig. Wij blijven jullie volgen. Nog heel veel plezier, sterkte, goed weer etc. Peter, tot 12 juni.

    Groetjes,
    Eugène, Saskia en de kinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. We lezen je verslagen, Gerard. Cést dur, parfois trop dur, je pense. Nu Zuid-Frankrijk en nog immer half half winter. Ik word er zelf somber van een beetje. Maar de toon blijft opgewekt. De foto's zien er goed uit. De lach blijft en dat mag gezien worden. That's the spirit, boys! Ik blijf in verwondering achter. Met de geur van Leffe en frieten.
    Willem van Lit

    BeantwoordenVerwijderen