vrijdag 28 mei 2010

Odysseus gestrand in Porto, maar de zon schijnt in ieder geval


De tweede dag in Porto. De zon schijnt uitbundig over de stad aan de Douro.
Echter: nu last van diarree. Kom ik in ieder geval niet vetgemest thuis. Anders zouiden ze nooit geloven dat we meer dan 2600 kilometer gefietst hebben.
Net ingecheckt voor de vlucht van morgen: de tweede vliegpoging slaagt hopelijk dan wel. Vertrek om 17.30 uur, aankomst in Weeze 21.15 uur. Als alles normaal verloopt.

1 opmerking:

  1. Dag Pelgrims, of is het nu gewoon vakantiegangers? Wel pech met die vlucht van donderdag! Denk je eindelijk naar huis te kunnen, ho maar. Het valt ons nog mee dat jullie alleen 10 euro omboeken hoefden betalen. Wij hadden gegokt dat ze gezegd hadden; staking is buiten ons om; volle mep betalen. Maar service, nee dat was wel duidelijk dat ze die bij de lowcostcarriers niet meer hebben. Hier is het weer nog steeds niet wat je zou verwachten daar het volgende week al juni is. Koud en regenachtig. Ach, wat nu valt, valt 12 juni niet hopen we dan maar. Ik duim dat het morgen beter lukt met de vlucht. Ben helaas niet vrij maar mag morgen werken....Helaas nog geen weekend dus. Geniet er nog maar even van!
    Puune, Alcidie

    BeantwoordenVerwijderen